Monday, 29 September 2014

Haid dan Kehamilan

Assalamualaikum...dah lama tak update blog..cam dah bersawang-bersarang-berhabuk dah ni...huhuhuhu...sibuk sangat dengan persiapan nak kahwin..dan Alhamdulillah..Selamat dah menjadi seorang isteri kepada Encik Amirul Zamree bin Daman Hoori (promot nama hasben skit..sebab nanti nak tambah kat dalam data Shaklee kan...heeeee)
Walaupun sibuk,tapi Shaklee tetap Chenta Hati Lin tau ;)
Pesanan untuk En.Hasben..jangan JELES dengan Chenta Hati yang ni tau..

Ohh yee...sekarang ni Lin dah tak kat Shah Alam,tapi kat Bukit Sentosa,Bukit Beruntung,Rawang.Jadi, segala urusan untuk COD dah bertukar ke kawasan ini.Walaupun masih baru kat sini,akan ku gagahi untuk meneroka kawasan ini..hehee

Sesambil tu..jom tengok Lin nak cite ape kali ni..SET KULIT GLOWING.
Hah set kulit glowing=SET KESUBURAN??hah camne tu???set ni mngandungi  ESP dan GLA.ESP yang bukan sahaja bertindak untuk mencerahkan dan mengurangkan pigmentasi kulit anda,tetapi mempunyai indek glisemiks yang rendah dimana sangat sesuai untuk ibu hamil yang mengalami DIABETES. GLA pula untuk membantu kesuburan dengan membetulkan kitaran haid bagi mereka yang mengalami masalah kitaran haid yang tidak teratur.Sangat penting untuk mengetahui kitaran haid anda supaya boleh merancang untuk mendapatkan anak.Sedikit tips dari Lin, anda bolehlah ‘tanda’ tarikh haid untuk rujukan di masa akan datang.Lin ingat lagi,bila mula-mula datang haid,itulah perkara yang Mak Lin pesan ------->tanda tarikh datang haid setiap bulan. Tarikh kedatangan haid boleh dijadikan sebagai petunjuk untuk kehamilan nanti ;)

Ok...cukup dah sharing kali ini.Terima kasih pada yang sudi membaca sedikit info kat blog Lin ni.Nak tau lebih lanjut mengenai SET KESUBURAN???

Watsapp Lin 017 9399 084
TIPS EKSKLUSIF UNTUK MEREKA YANG NAK SET KESUBURAN
REZEKI DARI ALLAH S.W.T,KITA BERUSAHA.