Monday, 18 August 2014

JAGAKAN DIA UNTUKKU

Assalamualaikum...huwaaaaa..dah lama tak update blog ni..raya pon tak de entry..huhuhu..tapi kali ni nak share satu lagu oleh penyanyi feveret lin..TOK T atau pun SITI NURHALIZA...sapa yang rapat memang tau la ni penyanyi feveret lin..kalau dengar je lagu dia kat radio, boleh sengih senyum la..heheheh..ingat skali sanggup beratur panjang dengan BFF, hamiza hamzah a.k.a Bebeh sebab nak dapat sign Tok T..dan YES!!! kami berjaya..siap dapat salam lagi tau..ngehngehngeh..entry kali ni ditujukan buat insan-insan KESAYANGAN lin yang selalu ada dengan lin,yang selalu tolong lin, yang selalu dok dengar cite, yang selalu dok layan perangai yang kekadang angin tak tentu pasal, yang selalu dok merajuk..Allah s.w.t sahaja yang boleh membalas jasa anda semua.
 

 JAGAKAN DIA UNTUKKU

Mahuku bersama 
Mahuku ke sana diriku tak di sini lagi
Waktu tak bicara
Lama terasa seakan terhenti mengiringiku
Tenanglah duhai jiwa, Tebarlah tulus doa
Ku kepadanya, Saat ku tiada
Tuhan jaga dia untukku, Kala ku masih jauh
Bagai menghitung resah ,Berkepingan berderaian
Tuhan jaga dia untukku, Selamanya ku ada
Mencipta syurga bersama, Menyayangi mendampingi dia
Terbangkan diriku, Ke sayap seribu
Biar detik menjadi laju
Langit pun mendengar, Menjadi penawar
Mengusik debar jatuh ke dasar
Tenanglah duhai jiwa, Tebarlah tulus doa
Ku kepadanya, Saat ku tiada
Tuhan jaga dia untukku, Kala ku masih jauh
Bagai menghitung resah, Berkepingan berderaian
Tuhan jaga dia untukku, Selamanya ku ada
Mencipta syurga bersama, Menyayangi mendampingi
Mungkinkah ini menguatkan kita
Lambang cinta ku dan dia
 
p/s: lin sayang anda semua :)