Monday, 7 July 2014

Vivix



Assalamualaikum dan selamat menunaikan ibadah puasa semua J
Dah lama tak update blog..masa tak mengizinkan..tapi bulan Julai ni Lin nak cerita pasal VIVIX. Baca sampai habis ye.

Entry kali ini penting untuk mereka yang ingin mencegah penuaan di peringkat selular.Bayangkan setiap hari sel anda diserang dengan tekanan, diet, tidak seimbang dan toksin alam sekitar (ini reality ye). Lebih banyak serangan dihadapi, lebih tinggilah peluang mendapat penyakit berkaitan kesan penuaan yang bakal dihidapi lebih-lebih lagi oleh kita yang duduk di Bandar-bandar ni.
Kalau anda jenis MALAS nak telan pelbagai jenis suplemen, apa kata anda cuba VIVIX dari Shaklee ni.Hanya sesudu the (5ml) sehari untuk mendapatkan khasiat antioksidan dan sel antipenuaan.Mudah sangat kan???

Apakah itu VIVIX??
Minuman campuran botani merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. Ianya mengandungi campuran unik botani Polygonum cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. 

                                                      RM 475.00/botol

Polifenol..Polifenol..Polifenol..tak habis-habis sebut pasal Polifenol tu kan..ape plak Polifenol ni??Ianya merupakan kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan.

Nak order??
Watsapp Lin 017 9399 084
Nak beli dengan harga murah???Jom join jadi ahli.
Berbaloi-baloi :)