Sunday, 4 May 2014

Perut tak kempis??


Selamat berhujung minggu :)

Ada yang tanya produk apa untuk kempiskan perut buncit..
Meh lin nak gtau..anda leh cuba Omega Guard..gambar kat atas tu..disamping membantu mengempiskan perut (lelemak dibuang dengan pantas), kesihatan jantung juga dapat dipelihara.
Hah,double action kan...hehehe

Selain itu, kandungan didalam Omega Guard ini ialah Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA). Ianya merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuard™ merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuard™  menyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA.


Add on Cinch Shake mix
-untuk bagi otot terbentuk selepas lelemak dibuang. Xde la perut abg tu menggeleber kan..heeeee..yang bestnya lagi,.ada 3 perisa yang boleh dipilih.wow!!!


Perisa Caffe Latte

Perisa Coklat

Perisa Vanilla

Hanya Pilih Perisa KEGEMARAN ANDA sambil MEMBINA OTOT..menarik kan??? :)


Kenapa nak kena add on Cinch Shake 

ni???

Campuran Proprietari Protein dengan Leusina
• Bebas Laktos
• Rendah glisemik
• Soya Bukan-GMO

Cinch® Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.
• Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
• Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas

• Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan


yang nak order Shaklee, jangan malu, jangan segan,
sms/watsapp 017 9399 084
Nak harga murah???jangan segan join jadi ahli..sekali bayar je, keahlian seumur hidup..siap ngan pasangan anda sekali terdaftar..hehehe..untung kan??