Friday, 14 February 2014

SET KECANTIKAN


SET KECANTIKAN
Oh flu..please go away....

Laju telan sustained release vita-c
Supaya flu x singgah lama
B-complex suh tenaga berpanjangan..mata celik
Vita-E Complex untuk kesihatan jantung, kesihatan kulitHari bahagia dah makin dekat...rasa macam nak kulit cantik...ala-ala baby gitu...nak nyahkan jerawat..nak kulit gebus-gebus...nak nyahkan parut-parut bagai..gabungan Vit E, Vita-C, B-Complex boleh membantu...add on lak ESP...kenapa nak add-on ESP? 

Ni nak cerita pasal Vitamin E dulu tau...

Vitamin E adalah vitamin yang tinggi anti-oksidannya dan ini  mampu menggalakkan penyembuhan kulit apabila disapu pada kawasan yang berparut. Vitamin E juga boleh diamalkan sebagai supplement harian untuk penyembuhan dari dalam (nak kesan hebat luar dan dalam la katakan *WINK*) 

Gabungkan plak dengan Vita-C dan b-complex,lagi la HEBAT!! Thumbs Up orang putih cakap.hehehe

Selain itu, Vitamin E ni juga bagus untuk memperbaiki peredaran darah serta memperbaiki tisu selain menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat. Risiko nyanyuk dapat dikurangkan dan dapat merendahkan kadar kolestrol. Banyak lagi khasiat antaranya dapat memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut, mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak, meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan. 
      
Bagi yang dah berkahwin, Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri.  Selain itu, untuk para pria dan suami sekelian, Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.                           
#shaklee
#setkecantikan
#shahalam
#unisel
#uitm

Sms/watsapp 017 9399 084
Tak rugi,tapi untung 

No comments:

Post a Comment