Sunday, 29 December 2013

PROJEK KSC 2014




Bismillahirrohmanirohim

Esok hari terakhir 2013..cepat je masa berlalu..So,sesapa yang sudi nak share apa azam tahun baru anda 2014 ni,leh la share..

Apa azam tahun baru anda 2014?

a) Nak beli Kereta 
b) Nak kawen
c) Nak g melancong ke Korea
d) Nak sambung belajar ke peringkat Master/Phd
e) NAK MENGURUSKAN BADAN

Mesti RAMAI kan Azam Tahun Baru 2014 nak Menguruskan Badan.Tu antara azam2 yang POPULAR...hehehe..macam azam saya tahun-tahun sudah..tapi TIDAK LAGI pada tahun ni..kenapa ye????sebab saya dah ada KAWAN yang boleh tolong saya selesaikan MASALAH ni..BAKAL JADI KAWAN ANDA juga 


Sempena nak tahun baru ni,Lin nak wat satu projek..iaitu PROJEK KSC 2014 (Kurus.Sihat.Cantik).
Napa tetiba je nak wat projek ni??sebab Lin suka nak share ilmu-ilmu berkaitan untuk MENGURUSKAN BADAN secara sihat dan tidak MENYEKSAKAN DIRI SENDIRI. Ada tips-tips dari Lin sendiri (yang Lin lakukan) dan ada yang Lin petik dari buku-buku. Ada yang beranggapan nak KURUS ni tak boleh makan nasi.Bagi Lin tak salah nak makan nasi, tapi ada caranya.Maklumlah kita ni orang Malaysia,da memang nasi makanan RUJI kan???

Apa untungnya jika anda sertai PROJEK KSC 2014 ni??
※Kurus.Sihat.Cantik (dengan usaha dan tekad anda,in sha allah 
BERJAYA)
※pemantauan berterusan secara PERCUMA
※Tips-tips Eksklusif PERCUMA
※Boleh bertukar-tukar pendapat/cadangan dengan ahli-ahli
PROJEK KSC 2014 yang lain

P/s: Mulakan dengan TEKAD

Ingin tahu lebih lanjut??
Sms/watsapp 017 9399 084
Tak rugi,tapi untung